Mer Trafik

Viraltrafik



Follow Lissukka

Nattsuck

Jag är ensam hemma sedan tidigare ikväll. Jag har tittat lite på tv, letat mycket efter jobb, pratat med mor och sökt lite mer jobb. Det är inte lätta tider just nu. Jag saknar något. Förutom jobb då. Men .. jag känner på sistone att människor som ska vara mina vänner inte riktigt är det. Jag känner att hon ser på mig på ett annat vis, inte alls som förut. Jag tror att hon numera bara träffar mig, när hon behöver något ifrån mig. Jag känner att det är ett avstånd mellan oss. Jag kanske bara inbillar mig, men det känns inte bra.

Jag vill ha en nystart. Jag funderar på att flytta. Jag tänker "varför inte?". Jag kan lika gärna vara arbetssökande i en annan stad. Men så är det allt detta med uppsägning på lägenhet, hitta ny lägenhet, förvara möblerna någonstans under tiden tills jag hittar ny lägenhet. Jag skriver jag men jag menar vi.

Det var inte så här som det skulle vara efter examen, men det blev så.
Attans...

Men jag dansade afrikansk dans och blev full av energi. Synd att jag inte har tillgång till det passet nu, för jag behöver ny energi. Ibland blåser den ut som om jag vore en boll. Ja, du vet.

Jag tar nya tag i morgon. Och skriver några till personliga brev.

En nystart

Jag är en människa som gör saker i stunder. En stund är jag aktiv som bloggare, för att i nästa stund glömma bort adressen till min egna blogg. Så illa är det visserligen inte, utan jag kommer ihåg den. Men det känns inte så lattjo att blogga när det inte händer så mycket. Jag har tagit min examen, fått VG på examensarbetet, fått en tidning smått intresserad av att skriva något i höst om vårt examensarbete. Men jag är arbetssökande. Därför blir dagarna lite långtråkiga, vilket är konstigt efter att ha skrivit c-uppsats plus gjort en komplettering. Dagarna var fyllda fram till den femte juni. Efter femte juni är de trista. Det var kul att vara hemmafru i några dagar, men nu när vecka två börjar ta slut inser jag att jag behöver aktivera mig.

Jag har hittat ett tokintressant jobb i Stockholm, som jag skulle bli överlycklig om jag fick.
Men hur ofta får man drömjobbet direkt? Men jag ska försöka. Jag har skickat in ansökan, så i nästa vecka några dagar efter sista ansökningsdag ska jag ringa upp dem. Du får gärna hålla tummarna, be eller vad du nu gör för att hjälp andra på avstånd. Tack.

Nu ska jag kolla lite på tv. Det kan jag göra utan dåligt samvete, för jag har inget plugg som väntar.
I morgon tror jag att jag tar min slänga-papper-dag. Eller på måndag. Gött.