Mer Trafik

Viraltrafik



Follow Lissukka

Sista lördagen i södern

Jag är ensam vaken, för hjärtat ligger och sover fortfarande. Han var ute en sväng i går och träffade några vänner, så i dag är han lite bakis och seg. Lagom till när vi ska börja städa. Här passar en flirtsmiley, så du förstår att jag inte tänker ha något medlidande.

De ska börja tapetsera och måla i vår nya lägenhet på tisdag, så då borde de hinna klart på den veckan. Detta innebär i så fall att vi får fint och fräscht i alla rum utom vardagsrummet, eftersom de inte tyckte att det var dags för dem att fräscha upp det rummet. Vi får väl se hur det ser ut när vi kommer fram på måndag. Jag kanske ber om en till besiktning, eftersom den förra skedde när den förra hyresgästen fortfarande hade sina möbler där. När man tar bort möblerna brukar ju en del nytt bli synligt. Om inte fastighetsvärden vill göra det, så har jag en bror som gör det åt oss. Så även det rummet kommer att bli fint i denna månad.

Det kommer att bli några tunga sista dagar med kartonger och grejer att packa in och flyttstädning att genomföra. Men sen, sen är det bara att tuta och köra. Men fy tusan vad jag kommer att sakna mina vänner här i Malmö. Jag har tagit farväl av dem under veckan och det känns. Det känns konstigt att de kommer fortsätta att träffas, men utan mig. Jag vill ju också fortsätta vara med på matlagning och myskvällar! Jag måste hitta vänner i storstan. Först ska jag bara fixa iordning mitt bo.